B-junioren zaterdag, B2, 2e klasse 12

4 april 2015 15:15

Scheidsrechter

Richard van Drunen

Bij aanvang verankert B2 zich diep als in een eierdop. De top bestaat uit twee lichtpuntjes. Vanuit deze stabiliteit willen we het de tegenpartij moeilijk maken. Dit lukt goed, en we krijgen voldoende kansen. Damien een kansje.  Een bal van Aditya gaat voor de goal langs, Destin is snel, net niet snel genoeg om binnen te schuiven. Hij krijgt de eerste helft nog een kans, maar de scheidsrechter geeft geen voordeel als Damiën onderuit wordt gemaaid . Hij kiest voor geel, terecht.  Jammer Destin stond alleen voor de keeper. Bij een man minder komt het team iets meer uit de dop. Nick ziet de opening en schiet van afstand de bal op de lat, zonde. De goal is voor Be Quick, na een bal op de paal en meerdere stops van Joris gaan we met 0-1 de rust in.

We zijn van mening dat we gelijkwaardig zijn, bij de aanval komen we een spits te kort, iets minder diep in de dop, meer kleur op de top.

Het resulteerde in de tweede minuut in een tweede goal tegen. Instabiel: B2 wankelt, terug in de dop biedt geen soelaas. Barsten nemen geen keer. Nr. 17 van Be Quick beukt op de schaal, laat B2 verder barsten. Hij is te sterk voor hun B3 als voor ons B2, we gaan eraan met 0-4. Jesse heeft nog een halve kans, Nick versterkt de bank na geel. Cedric verrast ons en zichzelf met een geweldig aanvallende solo. Het smoort in schoonheid en vermoeidheid: Na de wissel stort hij zich ter aarde.

Dit is tekenend voor het team. De eerste helft is goed, de tweede helft komen we inhoud tekort.

Een hard gekookt ei is  sterk.  De kooktijd van B2, de trainingstijd is zwaar onder nivo. Tja, dan heb je snel barsten.