Home

Speler FC Lewenborg uitgenodigd voor stage Real Madrid.

19 juli 11:45  Afgelopen week heeft Ingairo de Groot, speler van FC Lewenborg JO12-2 mee gedaan met de Real Madrid clinic in Leek. Geheel onverwachts is hij door de foundation uitgenodigd om in januari mee te doen met een 3-daagse stage op het "la cantera" complex in Madrid.meer »

647x gelezen

HEINEKEN & FC LEWENBORG

7 juli 18:15  Voetbalvereniging FC Lewenborg heeft met Heineken een nieuwe leverancier voor de dranken in de kantine aangetrokken. FC Lewenborg en Heineken hebben afgelopen dinsdag een samenwerkingsovereenkomst getekend voor 5 seizoenen. FC Lewenborg is blij met deze nieuwe overeenkomst.meer »

268x gelezen

Maak je eigen FC Lewenborg op vakantie foto!

1 juli 16:45  De zomerstop staat voor de deur (vanaf maandag 5 juli is het sportpark gesloten) en dat betekent vakantie!!!! Ga je deze zomer op reis naar het buitenland of blijf je lekker in Nederland? Sta je op de Chinese Muur, de Eiffeltoren, de toren van Pisa of bovenop de vuurtoren van Ameland? Ga je iets leuks doen dichtbij huis of ben je in een pretpark of op de camping? meer »

342x gelezen

Henk Diepenbroek nieuwe trainer FC Lewenborg 2

29 juni 21:30  FC Lewenborg heeft Henk Diepenbroek aangesteld als trainer van het 2e elftal voor het seizoen 2021-2022. Diepenbroek is daarmee opvolger van Hiwa Barani. Diepenbroek heeft ruime ervaring opgedaan als (jeugd) trainer bij onder andere GVAV Rapiditas en SV Bedum. FC Lewenborg wenst Henk heel veel plezier en succes in deze nieuwe uitdaging.meer »

403x gelezen

Definitieve indelingen 2021-2022 Jeugd

19 juni 18:00  In de bijlage staat de definitieve indeling voor het seizoen 2021-2022. Mochten er naar aanleiding van de definitieve indelingen nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij de technische commissie. Vragen/opmerkingen uitsluitend en alleen per e-mail via: tc@fclewenborg.nl (binnen één week na het versturen van uw e-mail heeft u reactie). meer »

1303x gelezen

Grand Café Time Out 45 jaar

4 juni 14:15  Onze trotse sponsor van de jeugdafdeling Grand Café Time Out bestaat 45 jaar! Ter ere van het 45 jarige jubileum is namens FC Lewenborg een ingelijst shirt overhandigd aan de familie. Van harte gefeliciteerd!meer »

198x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!