Home

Programma jeugdafdeling zaterdag 24 april

20 april 9:00  In de bijlage (link) onderaan dit bericht staat het programma van zaterdag 24 april vermeld. meer »

1386x gelezen

GEEN voetbaldagen in de meivakantie

14 april 10:45  Al een flink aantal jaren worden er voetbaldagen in de meivakantie georganiseerd maar de editie van dit jaar gaat helaas niet door. Gezien de grootte van de groepen, de diversiteit aan kinderen die deelnemen vinden wij dat er een te grote verantwoordelijkheid op onze schouders komt. We willen simpelweg het risico niet nemen dat dit op welke manier dan ook problemen oplevert. In oktober, tijdens de herfstvakantie, wordt de volgende voetbaldag georganiseerd.

168x gelezen

Nieuwsbrief

6 april 15:00  Het seizoen 2020-2021 nadert inmiddels al weer het einde en dat betekent dat we al weer druk bezig zijn met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dat alles dit seizoen anders was dan normaal moge duidelijk zijn en omdat we elkaar minder spreken en zien leek het ons goed om via dit bericht jullie mee te nemen in alles wat er nu speelt.meer »

425x gelezen

Run for KiKa Marathon (Jannick Plantinga)

30 maart 12:45  Oud 1e elftal speler Jannick Plantinga gaat voor het goede doel KiKa (stichting Kinderen Kankervrij) de Jungfrau Marathon lopen. De Jungfrau Marathon is een van de meest bekende bergmarathons ter wereld, die jaarlijks in de maand september plaatsvindt in het Bernese Oberland van de Zwitserse Alpen. Kortom een loodzware marathon. Jannick probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Steun jij hem ook?meer »

342x gelezen

Private shopping bij Sportmaat (Voetbalshop.nl)

20 maart 18:45  Wil je tijdens de lockdown toch de winkel van Sportmaat bezoeken? Dat is mogelijk! Maak hieronder via de link of de QR code je afspraak om bij Sportmaat (voetbalshop.nl) te komen shoppen!meer »

151x gelezen

Marco Sanders nieuwe hoofdtrainer FC Lewenborg

16 januari 12:45  FC Lewenborg heeft Marco Sanders aangesteld als trainer van de A-selectie voor het seizoen 2021-2022. De 36-jarige Sanders is momenteel coach bij de jeugd van FC Emmen en werkzaam als docent lichamelijke opvoeding bij het Drenthe college. Sanders is in het bezit van een UEFA B diploma en heeft ruime ervaring opgedaan als trainer bij o.a. FC Emmen en Be Quick 1887. De vereniging is verheugd met de komst van Marco en wenst hem heel veel succes en plezier bij FC Lewenborg.

624x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!