Home

Marco Sanders vertrekt aan het einde van het seizoen

24 november 16:15  Hoofdtrainer Marco Sanders vertrekt na dit seizoen bij FC Lewenborg. Het bestuur en Marco zijn in goed overleg tot dit besluit gekomen. Het bestuur gaat de komende periode zich beraden over een opvolger voor komend seizoen.

116x gelezen

Sinterklaasfeest

23 november 16:30  Op woensdag 1 december van 16:00 tot 17:30 wordt op het sportpark van FC Lewenborg het Sinterklaasfeest gevierd. In plaats van de reguliere trainingen worden er voor de kabouters, JO8 en JO9 pupillen leuke spelletjes georganiseerd. Misschien komen zelfs de Pieten ook nog even langs met een leuk cadeau van de Sint! Kom jij ook? meer »

271x gelezen

Contributie 2e kwartaal 28-11-21

14 november 15:00  Bericht van de penningmeester: De contributie van het 2e kwartaal wordt op 28 november 2021 afgeschreven.

45x gelezen

Corona regels vanaf 13-11-2021

14 november 14:30  Naar aanleiding van het toenemende aantal besmettingen heeft de overheid een aantal nieuwe maatregelen ingesteld die wij als vereniging dienen te volgen. Alle senioren en jeugdspelers kunnen gelukkig wel blijven voetballen, dit verandert niet. De volgende Corona maatregelen gelden op onze voetbalvereniging vanaf 13 november 2021:meer »

967x gelezen

Geslaagden voor Goalkeeper C cursus KNVB!

8 november 16:15  Afgelopen vrijdag zijn Roy de Vlieg en Bas Runhart, zelf ervaren doelmannen en keeperstrainers bij FC Lewenborg, geslaagd voor de keepers cursus "Goalkeeper C" van de KNVB. De "Goalkeeper C" cursus is een officiële opleiding van de KNVB die je in staat stelt om op een hoger niveau jeugdkeepers te trainen en te begeleiden. Namens FC Lewenborg gefeliciteerd!meer »

171x gelezen

Ik ga fluiten!

18 oktober 21:15  Wil jij jeugdwedstrijden fluiten voor FC Lewenborg of namens de KNVB? Dan zijn we op zoek naar jou! De scheidsrechter is een belangrijk onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en een eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als jeugdscheidsrechter!meer »

395x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!