Home - FC Lewenborg

Home

Voorlopige indelingen 2023 - 2024 Jeugd en Senioren

20 mei 19:30  In bijlages staan de voorlopige indelingen voor het seizoen 2023/2024. De definitieve indelingen volgen begin juni. Mocht je volgend jaar geen lid meer willen zijn bij FC Lewenborg zorg dan dat je voor 31 mei 2023 hebt opgezegd via het contactformulier of door te mailen aan ledenadmin@fclewenborg.nl Mocht er naar aanleiding van de voorlopige indelingen van de jeugdleden vragen zijn, kunt u terecht op het volgende mailadres: tc@fclewenborg.nl (Binnen 1 week na het versturen van uw mail kunt u een reactie van ons verwachten.) Voor de indelingen van de senioren kan contact opgenomen worden met Bob Pontjodikromo (1e en 2e selectie) of Jeffrey Kremer voor de overige senioren. Uiterlijk 3 juni komt er een bestand op de site met alle trainers van de nieuwe teams en nieuwe informatie omtrent het trainen in deze nieuwe teams/groepen. Namens het bestuur en de technische commissie van FC Lewenborg meer »

1455x gelezen

Contributie 4e kwartaal op 26 mei 2023

15 mei 9:30  Bericht van de penningmeester:| De contributie van het 4e kwartaal wordt geïnd op 26 mei 2023.

158x gelezen

Belangrijke informatie m.b.t. einde dit seizoen

29 april 17:15  Het voetbalseizoen 2022-2023 nadert helaas alweer zijn laatste maanden van dit voetbaljaar. Een periode waarin het ene team nog strijdt om het kampioenschap, het andere strijdt tegen degradatie, maar vooral een periode waarin iedereen nog lekker voetbalt. In deze maanden is het altijd een drukte wat betreft activiteiten en informatie vandaar hieronder een overzicht tot en met het einde van dit voetbalseizoen. meer »

1383x gelezen

Rijschool Confident nieuwe sponsor!

24 april 17:15  FC Lewenborg heeft met Rijschool Confident een nieuwe sponsor. Deze mooie samenwerking werd bekrachtigd door de officiële ondertekening van het sponsorcontract door eigenaar/instructeur Harold Bosma en Bart Veenstra, lid van de sponsorcommissie. Binnenkort is het XL-reclamebord van Rijschool Confident langs ons hoofdveld te bewonderen. meer »

266x gelezen

Nieuwe verenigingsscheidsrechters voor FC Lewenborg!

21 april 10:30  De afgelopen 4 maanden werd de KNVB cursus verenigingsscheidsrechter in samenwerking met VEV '67 georganiseerd bij FC Lewenborg. Namens FC Lewenborg deden 5 deelnemers mee aan deze cursus. Namens FC Lewenborg willen wij de geslaagden Bakir, Maarten, Bart, Peter en Ilker van harte feliciteren! Als vereniging zijn we trots op deze betrokken vrijwilligers. Laten we zuinig zijn op deze mannen, want zonder scheidsrechter geen wedstrijden! Tot slot wil FC Lewenborg graag Anita en VEV '67 bedanken voor de samenwerking in het organiseren en Wouter Wiersma voor zijn inspanningen als docent. Heel veel plezier met het fluiten van wedstrijden!meer »

364x gelezen

Lars Heckman en Joah Tahapary tekenen contract bij FC Groningen

20 februari 16:15  Vanaf het seizoen 2023-2024 verruilen Lars en Joah het oranje witte tenue van FC Lewenborg voor het groen witte tenue van FC Groningen. Beide jeugdspelers uit FC Lewenborg JO11-1 hebben een contract aangeboden gekregen en komen volgend seizoen uit in FC Groningen 12-1. Lars is al sinds de kabouters lid van FC Lewenborg en werd in JO8 al gescout door FC Groningen. Joah is sinds vorig jaar lid bij FC Lewenborg, hij kwam tot vorig seizoen uit voor LTC uit Assen. Joah werd net als Lars al in JO8 gescout. Wij wensen beide spelers ontzettend veel succes en plezier bij FC Groningen. Een prachtige beloning voor de inzet en prestaties van deze nog jonge spelers. Hopelijk komt er een dag dat we beide spelers in de Euroborg mogen aanschouwen. meer »

849x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!