Spannende wedstrijd tussen Lycurgus E4 en Fc Lewenborg E4

Lycurgus E4

5 - 4

Lewenborg FC JO11-4

5 maart 2016 9:00

Op een nog mistigge zaterdag ochtend treedt de E4 aan tegen de E4 van Lycurgus op het sportpark West End. De E4 begint goed, met mooi combinatie voetbal wordt de tegenstander onder druk gezet, maar de tegenstander weet als eerste te scoren. Gelukkig maakt Tobias op aangeven van Max de verdiende 1-1. Max weet daarna zelf te scoren en de E4 staat voor met 1-2. Helaas komt de tegenstander sterk terug en maken ze gelijk. Max scoort ook weer de 2-3, nu op aangeven van Tobias, weer komt de tegenstander op gelijke hoogte. Vlak voor rust maakt Thijs links op aangeven van Tobias de 3-4. Dit is tevens de ruststand.
 In de rust wordt afgesproken om fel uit de startblokken te komen en de tegenstander geen centimeter ruimte te geven. Helaas had de tegenstander hetzelfde plan en komt fanatieker uit de kleedkamer, snel wordt de 4-4 gemaakt. Niet veel later volgt de 5-4, er volgen veel kansen over en weer, maar er wordt niet meer gescoord. De verdiende gelijkmaker blijft uit.
Maar het vertoonde veldspel in de eerste helft beloofd veel voor de rest van het seizoen.