21 november 2015 9:00

Onderweg naar Roden vandaag spelen we tegen VV Roden F3 de nummer 6 van de compentie.

Na een bezoekje aan de parkeerplaats van de kinderboerderij komen we aan bij VV Roden.
Een mooi veld met echt gras.

Deon die graag zijn kleren schoon houdt tot na de voetbal wedstrijd is tijdens de warming up al bruin van het modder.
De wedstrijd begint direct zijn we in de aanval en krijgen we in de 2de minuut een corner vanaf rechts. Fince onze cornerman van Rechts legt de bal klaar, Hij schiet de bal met een mooie boog naar de tweede paal. en Jaaaaaa Goal........ maar wie heeft hem gescoord door de koud weten de supporters en de technische staf niet wie de bal in het net heeft gebracht. Was het Fince zelf? Nee Na navraag bij de jongens zelf bleek het Twan te zijn die met een mooie schouderbal de bal in het doel wist te werken!!! 0-1
5de min uitbraak Roden dreigt maar p de middenlijn staat Jim. Geen schijn van kans heeft de aanval bij onze mannen Ben en Jim.
Vlak erna Schot van Mo net naast. Corner van Mo die de bal bij Fince krijgt en die schiet maar net over het doel!!
11de min de bal gaat over 5 schijven via een schot van Kein en melvin staat Twan zoals altijd weer op de beste plek van het veld. Bij de tweede paal schiet hij de bal netjes binnen. 0-2
18de min afvallende komt bij de 7 meterlijn bij Yorick terecht die gebruikt zijn talent hard schieten tegen de keeper van Roden. 0-3 mooi hoog in geschoten.

Rust
Ranja en warmte opzoeken.
Doelstelling voor na de pauze vanuit de technische staf.
Verdubbelen van de doelpunten en Deon en Ben laten scoren. Ze zijn net als alle andere speler heel goed bezig maar hebben nog niet mogen scoren. Samenvatting alle ballen op Ben en Deon!!!!

2de helft begint
22ste min Schot Melvin
25ste minuut aanval lewenborg en uiteindelijk krijgt Yorick de bal vlak bij het goal en schiet de bal in de korte hoek achter de keeper.

De scherpte van de heren valt weg wat resulteert in een doelpunt voor VV Roden 1-4.
Door een mooie steekpas van Mo op Kein Kan Kein de bal zeer beheers vanaf de 7 meterlijn in de lange hoek plaatsen. 1-5

Ben gaat in de spits en krijgt nog wat extra aanwijzingen van Niels. Kein geeft een aantal keren mooi de bal voor aan Ben. Ben krijgt net niet de kans om te scoren. Deon die meer voorin staat dan in het doel de tweede helft probeert zijn doelpunt ook te maken Via een mooi pas van Kein. De sliding van Deon was net niet genoeg.

Fince heeft in de tussentijd een blessure opgelopen tijdens een botsing met een VV Roden speler. uitgeschakeld!
Jim die altijd het overzicht bewaard geeft in de 35 ste min een mooie pas op Melvin en die schiet de 6 binnen. 1-6
in de 38ste minuut krijgen we nog een corner. Kein neemt de corner en Yorick passeert de doelman van Roden voor de laatste keer. 1-7

Het is Ben en Deon helaas is het net niet gelukt om ondanks de kansen te scoren. Nog twee wedstrijden te gaan dus het doelpunt gaat voor beide komen !!!

Alle suporters die aanwezig waren ondanks een temperatuur van -20 bedankt voor jullie positieve support!!!!