F-pupillen zaterdag, F3, 3e klasse 20

5 december 2015 8:30

Scheidsrechter

Mano Mathey

Vandaag om de dag dat sinterklaas zijn verjaardag viert en niet alleen sinterklaas viert zijn verjaardag ook Twan onze goaltjesdief is 8 geworden. heirna nog 1 wedstrijd te gaan en we zijn Najaars kampioen.  Vandaag tegen de nummer 8 van de compentie.
Er staat een stevige wind vandaag voor de eerste helft hebben we wind mee.

De aanvoerders geven de hand en we starten de wedstrijd. Engelbert neemt de aftrap
in de 3de min komt Fince via de linkerflank en schiet de bal voor. De bal komt terug vanuit de verdediging en Melvin maakt met een mooi afstandsschot de nummer 1 van de dag!!! 1-0
5 minuten laten neemt Kein de corner vanaf rechts Yorick die altijd bij de tweede paal staat kopt de bal hard en strak achter de keeper van Engelbert. 2-0

Dan komt er een Fase waarin wij sterker zijn maar de keeper red engelbert 3 keer achter elkaar.
Schot van Kein, Schot en punter van Mo komen net voorbij de keeper.

Deon die weer netjes tussen zijn palen staat krijgt de bal en speelt de bal naar Jim. Jim geeft met een mooie pass veel vrijheid aan onze jarige job Twan. Twan schiet de bal in de 18e min hard langs de keeper. 3-0

Een mooie opbouw van onze tijgers via de rechter kant. De bal komt bij Yorick die draait mooi weg van zijn tegenstander en een mooie pass op Fince. Fince legt de bal even netjes neer en links bovenin de kruizing.... 4-0

Rust en Ranja
Het gaat goed de heren wat hun zoals elke tweede helft te doen staat: het verdubbelen van de doelpunten:). Vanaf vorige week hadden we nog een doel erbij gekregen Ben en Deon laten scoren. kijken of dit in de tweede helft gaat gebeuren.

Tweede helft begint de Tijgers nemen de aftrap

In de 25ste minuut een solo van Kein en mooi geplaatst achter de keeper 5-0
Wissel BEN in de spits op naar zijn eerste doelpunt van het seizoen.
vrij snel krijgt ben al een mooie kans die net naast het goal rolt.

Kein die aan de rechterkant speelt krijgt de bal vanuit de verdediging en ziet Ben vrij staan. Een mooie pass Ben raakt de bal licht en komt voor de voeten van Fince. Met zijn linkerbeen schiet hij de bal weer achter de Keeper. 6-0

Aanval van Engelbert vanaf de linkerkant Deon loopt goed uit richting de aanvallers. Deon weg uit het doel. Wat nu???? Geen zorgen echte teamspelers weten wat ze dan moeten doen. Fince, Kein en Melvin nemen de plaats op de doellijn over voor onze keeper. Goed gedaan!!

De opbouw via Mo op Yorick. Yorick geeft een mooie opening op Ben. Ben neemt de bal netjes aan het loopt richting het goal. Ben schiet de bal......de bal gaat omhoog richting de rechter hoek... komt de keeper en nog bij?... Nee BEN Heeft gescoord !!!!!!! 7-0

Bijna einde van de wedstrijd nog een corner van Kein. De bal komt voor het goal op de grond en voor de teen van Fince. Fince tikt de bal achter de keeper. HATRICK Fince 8-0

Scheidsrechter Mano Fluit af.

Twan is door het dolle heen zijn verjaardag kan niet meer verkeerd gaan. Hij heeft even de wedstrijd geanalyseerd in de kleedkamer. Vandaag is Twan 8 geworden, we speelde tegen de nummer 8 vn de competitie, Twan scoorde in de 18e minuut en het is 8 nul geworden.

9de overwinning is een feit. Nu wachten wat Oranje nassau doet. Volgende week is de laatste en onze kampioenswedstrijd.

Supporters bedankt voor het intens meeleven ondanks de kou en de wind.