29'
Anoniem (schot)

F-pupillen zaterdag, F3, 3e klasse 20

12 december 2015 8:45

Het laatste en kortste wedstrijdverslag van dit najaar voordat we de winter in gaan. Vandaag de wedstrijd tegen velocitas F4. Op papier een westrijd die de F3 makkelijk kan winnen. Helemaal na de gewonnen oefenwedstrijd tegen de F2 van lewenborg zijn we vol vertrouwen naar het stadspark gereden. Velocitas heeft moeite gehad om een elftal neer te zetten dus hebben we in overleg toegestaan dat er E tjes mogen meedoen.Na de gezamelijke jel verzonnen door twan (Citroen,citroen citroen wij WORDEN kampioen) en uiteindelijk 8 tegen 8 en we starten de wedstrijd.

Velocitas krijgt de eerste kans van de wedstrijd maar Deon is in goede doen en houdt zoals verwacht zijn doel schoon. vlak hierna breekt er een speler uit van Velocitas en scoort toch een doelpunt. 1-0 achter? :(( Dit zijn we niet gewent. De spelers blijven rustig en weten waar hun kracht legt en gaan voor de gelijkmaker. De tijgers gaan steeds beter spelen schoten van Fince,Mohammend,Ben mochten niet het doel in. Tachtische wissel van Niels Kein naar de Spits bleek een goede set te zijn. In de 19de minuut krijgt Kein krijgt de bal van Melvin en speelt één speler uit en schiet met de buitenkant de bal achter de doelman van velocitas.  GOAL!!! de supporters en spelers gaan uit hun dak. 1-1

Rust
Ranja en tachtische bespreking. De spelers werden op de hoogte gebracht dat ze tegen 2 E-tjes spelen. Met verbazing en trots luisteren ze naar de reden waarom en gaan nog gemotiveerde de tweede helft in.

Mohammed die net als de eerste helft weer heel goed aan het passen is schiet deze keer zelf op goal maar helaas deze bal ging naast. Poging van Melvin gaat naast.
De afvallende bal komt bij Jim terecht en zoals we van Jim verwachten weet hij heel goed waar hij de bal wil hebben. Met een hoge geplaatst afstandschot komt de bal links boven in de kruizing!!!! 1-2
Na een eerdere wave starten de suporters nu een polonaise om alvast het najaars kampioenschap te vieren. Twan mag nog 1 schot en Deon maakt nog 1 mooie redding.

De scheidsrechter fluit de wedstrijd af. ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!!!! Supporters zingen: WIJ GAAAAAN EUROPA IN !!! en de Spelers zingen nog één keer de jel (Citroen citroen wij ZIJN kampioen).

Na de wedstrijd Champagne en de prijsuitreiking. En op de Club het een overwinnings patatje.

Wij danken de 12de man weer voor het support en de spelers voor de inzet!!!

Tot Woendag voor de laatste training van dit najaar en op naar een eerste oefenwedstrijd in het voorjaar.