38'

F-pupillen zaterdag, F3, 3e klasse 20

7 november 2015 8:45

6de wedstrijd van het seizoen uit tegen Helpman F3.
Een mooie wedstrijd om te kijken hoever we steen tegen de topper van volgende week tegen Oranje Nassau. We beginnen met de warming up. De spelers zijn scherp en hebben er zin in.
Vandaag geeft de Niels de jongens een extra opdracht mee. deze opdracht bestaat uit een opbouw via de zijkant. Deon op verdediger, Verdediger naar de linker of rechter zijkant, vanaf links of recht een pass naar de speler in de spits.

Nadat de onze aanvoerer Ben de handen heedr geschud van de tegenpartij en de scheidsrechter. Wordt er gefloten voor de start van de wedstrijd.
de eerste 8 minuten van de wedstrijd moeten onze jongens nog even wakker worden. We hebben een doelpunt nodig om iedereen wakker te schudden. Wie pakt deze verantwoordelijkheid op?
Wie anders dan Kein haalt vanaf 15 meter voor het doel uit en de keeper is kansloos. 1-0
snel daarna een uitbraak van helpman maar hier hebben we Jim staan die de bal als een echte verdediger over de zijlijn schiet.
Melvin is gelukkig deze week weer van de partij. Hij probeert het ook van afstand maar de keerper van helpman kan de bal stoppen.
Door een prachtige pass van Yorick op Kein. staat kein alleen voor de keeper en scoort de 2-0.
Mohammed wil zo graag scoren :). De keeper van helpman schiet uit, Mohammed krijgt de bal voor zijn voeten schiet de bal weer terug naar de keeper maar dan erachter. 3-0.
een aantal minuten later krijgt een speler van helpman de bal, helaas schiet ze de bal heel mooi en hard achter haar eigen keeper. 4-0. Rust nadert krijgen we nog een 5de doelpunt voordat we naar de ranja gaan? We krijgen nog net een corner. Wie anders dan Fince die de Corner neemt. geconcentreerd bedenkt hij welke mede speler de bal krijgt. Fince schiet en met een mooie kopbal van Yorick is het 5de doelpunt gescoord.

RUST en Ranja
De spelers op een rij. luisteren naar de woorden van de trainer. de spelers gaven zelf aan dat het begin van de wedstrijd beter kon. De opdracht was nog niet behaald en er kwam nog een tweede bij. nog 5 doelpunten maken.

Tweede helft begint

Al snel kregen we weer grip op de wedstrijd. Kein probeert het weer is van afstand. 6-0.
Yorick krijgt de bal vlak voor het goal en tikt de bal simpel achter de keeper.7-0
halverwege de tweede helft na 80% bal bezit krijgen we in 1 minuut 10 schoten richting het doel van helpman. Fince 2x van afstand waarvan 1 die uit elkaar spatten op de lat. Jim die de bal verwoestend op de paal schiet. Twan, Yorick,Ben Kein,Melvin,Mo en zelfs Deon krijgen de bal er niet in. Maar Jim schiet als laatste de bal toch achter de doelman 8-0
Uitbraak van Helpman Deon let goed op, loopt perfect uit en voorkomt een tegen doelpunt.

Jim haalt voor de verandering weer verwoestend uit en Via de goaltjesdief  zijn hak komt de bal achter de Doelman.9-0. Voor de supporters die de andere verslagen nog niet hebben gelezen Twan Kiemel is onze Huntelaar, Altijd op de juiste plaats.

nu is de tweede opdracht haalbaar. maar gaan we de eerste nog halen??
Natuurlijk ze laten de technische staff gewoon in spanning. Deon schiet de bal naar Jim, Jim naar fince, Fince op Twan, Twan schiet !! helaas houdt de keeper de bal tegen. Maar opdracht is volbracht.

Waar is onze hulp ?? Moet Deon verdedigen en keepen?? Helpman scoort :(. 9-1
Gelukkig is mo tweede helft heel goed aan het passen. Hij geeft een strakke pass op Mevin die schiet en..... GOAL!!! 10-1 opdracht 2 ook gehaald.
Zijn we dan al klaar met de wedstrijd? Nee de laatste actie is een mooie pas van Ben op Twan maar helaas schiet Twan op de paal.