F-pupillen zaterdag, F3, 3e klasse 20

10 oktober 2015 9:45

Goede middag Allen,
Vandaag hebben onze krijgers in een stijf uitverkocht stadion gehakt gemaakt van Be Quick. Het was dringen geblazen bij de poort en vele mensen hebben geen kaartje kunnen krijgen.
1e helft, al in de 5e min wist Kein van afstand het net van Be Quick te vinden 1-0. Voordat de tegenstander het door had scoorde in de 9e min Yorik vanuit een afgeketste bal van de keeper de 2-0. Nog geen 3 minuten later wist in de 12e min Mo wederom van afstand de keeper te passeren en het stond zomaar 3-0. Het koste Be Quick erg veel moeite om onze mannen af te stoppen en met name onze Kein die in de 15e min de 4-0 voor zijn rekening nam.
Het lukte Be Quick in de 17e min een schot af te vuren op onze keeper Deon maar jammer voor Be Quick maar onze Deon wist de bal met een geweldige duik te stoppen. Na een geweldige vrijetrap van Twan kwam van dichtbij in de 17e min Melvin als winnaar uit de strijd en scoorde de 5-0.
Be Quick was rijp voor de genade klap en in de 19e min scoorde Mo van afstand en in de 20ste min tikte Twan van dichtbij de 7-0 er in. Ruststand 7-0 natuurlijk is dit mede te danken aan onze geweldige verdedigers Jim en Ben die volgens mij vanavond zo mee kunnen doen met het grote oranje tegen Kazakhstan.
2e helft, na een lekker fris bekertje ranja betraden onze mannen vol goede moed het stadion voor de tweede helft. Het publiek op de tribunes hoopten op een zelfde spektakel als de eerste helft. Van dichtbij werd het in de 3e min al 8-0 door Kein. En de afstandschoten vlogen ons weer om de oren en het publiek stond weer op de banken voor Mo in de 8e min voor de 9-0. De verdediging van Be Quick was volledig de weg kwijt toen in de 17e min onze Kein de bal van afstand in het netje legde voor de 10-0. Dit weer snel gevolgd door een diagonaal schot van Mo die tekende in de 19e min voor de 11-0. Het allerlaatste schot was van Kein in de 20ste min die van zeer grote afstand de bal in het doel van Be Quick ramde voor de eindstand van 12-0.