C-junioren zaterdag, C4, 4e klasse 18

17 oktober 2015 11:30

Scheidsrechter

Rik Blikman

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau C1 op het programma. Na drie nederlagen op rij een goede kans om weer eens te winnen aangezien de tegenstander vlak onder ons stond in de ranglijst.
De wedstrijd begon en in het eerste deel van de eerste helft had Oranje Nassau het betere van het spel. Ze zetten ons onder druk en we kwamen er niet vaak uit. Veel wegwerken van de bal waardoor we er niet aan toe kwamen om aanvallen op te zetten. Rond de 22e minuut komt Oranje Nassau op voorsprong door een schot waar keeper Jeremy geen antwoord op heeft. Op dat moment een verdiende voorsprong. We maken een paar minuten later echter al weer gelijk. We komen er nu wel goed uit en Boris wordt de diepte ingestuurd aan de zijkant van het veld. Na een mooie actie schiet hij via de onderkant van de lat de bal in het doel. Na deze gelijkmaker komen we beter in het spel en ontstaat er een leuke wedstrijd. We krijgen een aantal kansen maar kunnen helaas niet score. Ruststand 1-1. In de rust aangegeven dat we kansen krijgen als we rustig blijven, veel vrijlopen en de bal goed rond laten gaan.

De tweede helft is nog maar net begonnen en we komen op 2-1 voor. Damian weet Boris te vinden en die scoort tussen de benen van de keeper de 2-1. Daarna spelen we een goede tweede helft. Veelvuldig wordt via mooie combinaties de zijkanten gezocht en krijgen we kansen. Boris scoort nog een keer uit een spectaculaire omhaal en ook Damian en Paul nog een doelpunt. Zo staat er aan het eind een mooie 5-1 overwinning op het formulier.
De overwinning was vandaag echt een teamprestatie. Zeker in de tweede helft speelden we gewoon goed. De verdediging stond goed en gaf weinig weg. Als er een keer een kans kwam dan stond Jeremy op de goede plaats. Het middenveld werkte keihard en voorin waren we ook zeer gevaarlijk. Een goede prestatie en een verdiende overwinning!!