Scheidsrechter

Rik Blikman

Accommodatie

Onbekend

Na twee mooie overwinningen stond C4 vandaag tegenover een, op papier, sterke tegenstander. Helaas was deze tegenstander niet alleen op papier sterk maar ook op het veld.....
De wedstrijd was nog maar net begonnen of ZNC C2 kwam al op een 0-1 voorsprong. Dat stond in ieder geval niet op onze planning en dit had de rest van de eerste helft ook invloed op de onderlinge coaching.... Na het doelpunt bleef het lastig. We kregen de bal niet bij ons doel vandaan en de fysiek sterke en snelle tegenstanders wisten hier wel raad mee. Toch kwamen we op 1-1 door een mooie goal van Boris. Helaas wist de tegenstander voor rust nog 4x te scoren. Wij kregen nog een paar kansjes maar kregen de bal niet tegen het net.
In de rust werd aangegeven dat het onderling allemaal wat positiever moest en dat dat ook de insteek van de tweede helft zou zijn. De uitslag was minder belangrijk. Samen en als team de wedstrijd spelen stond nu voorop.
Snel in de tweede helft scoorden we een mooi uitgespeeld doelpunt door Damian. Konden we er dan toch noch iets van maken? Helaas was de tegenstander vandaag gewoon te sterk. Door nog 4x te scoren werd de eindstand bepaald op 2-9. Goed was wel om te horen dat het in de tweede helft op het gebied van de onderlinge coaching beter ging dan de eerste helft. Volgende week weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.