C-junioren zaterdag, C4, 4e klasse 18

12 september 2015 13:00

Scheidsrechter

Rik Blikman

Na de oefenwedstrijd van vorige week begon vandaag de competitie voor C4. Een thuiswedstrijd tegen DIO Groningen C1 stond op het programma. Alle spelers waren aanwezig en konden niet wachten om te beginnen. Lars Kwint nam de rol van keeper op zich vandaag omdat Thijs door een verhuizing er niet meer bij kan zijn.
De eerste helft begon goed. We waren sterker dan DIO en het spel speelde zich voornamelijk op de helft van DIO af. We lieten leuke combinaties zien en kregen een paar goede kansen. Jeremy kwam twee keer op de keeper af maar had het vizier nog niet helemaal op scherp. Rick had dat al wel vandaag want tussen de 13e en de 25e minuut scoorde hij drie keer. Twee keer kreeg hij een vrije doortocht en schoot de bal koel langs de keeper en de bij het derde doelpunt schoot hij een corner ineens in het doel. Daarna werden we iets te gemakkelijk en werd het spel iets slordiger. DIO kwam op 3-1 door een strafschop goed binnen te schieten.
In de rust werden de wissels toegepast en werd aangegeven dat we de tweede helft weer moesten beginnen zoals de eerste helft. Ook moesten we het veld groot houden om meer ruimte te krijgen voor onze combinaties. Helaas heb ik weinig meegekregen van de tweede helft. Boris nam de rol van doelpuntenmaker van Rick over en scoorde ook drie doelpunten. De eindstand kwam daarmee op 6-1. Een zeer goed begin van de competitie!!

Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden.