1 - 6

Lewenborg FC JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 18

18 april 2015 9:00

Zaterdag 18 april vertrokken we naar Leek voor de uitwedstrijd tegen VEV. Na een uitstapje op Nienoord kwamen we dan toch bij de velden van onze opponent uit Leek. De thuiswedstrijd werd gewonnen met 5-3 na een achterstand bij rust van 0-2 dus we moesten flink aan de bak. Dat hadden de mannen van het technisch duo Harkema/Freese(ook wel Louis en Pep genoemd) goed in de gaten want we kenden een vliegende start. Al snel kwamen we op twee nul en die voorsprong werd richting de rust uitgebouwd tot 4-0. de doelpunten werden gemaakt door Kerim(2) en Nathan(2) Na de rust gingen we het iets rustiger aan doen en dat resulteerde dan ook in een tegengoal. Daarna pakten we de draad van voor de rust weer op en scoorden we nog twee keer. Kerim maakte zijn derde en ook Stan pikte weer een goaltje mee. Al met al een prima teamprestatie! We blijven daarmee op een keurige derde staan. Op naar volgende week! Tot dan!