A-junioren zaterdag, A2, 2e klasse 15

4 april 2015 15:00

Scheidsrechter

Harry Vlap

Vandaag thuis tegen SIOS. De uitwedstrijd hadden we zonder al teveel problemen met 0-2 gewonnen SIOS haalt de laatste tijd echter verrassende uitslagen en dus waren we gewaarschuwd. Het eerst half uur was er niet al teveel aan de hand en zonder heel erg goed te spelen kwamen we uit twee corners van Raymond, die twee keer door Victor perfect werden gepromoveerd tot doelpunten, op 2-0. Dit was ook de ruststand. Om nu te zeggen dat het zo makkelijk ging als de stand wellicht doet vermoeden zou bij lange na de waarheid niet zijn. Keer op keer werden we door SIOS verrast door snelle diepe ballen door het midden. Het was aan keeper Kevin te danken dat we geen doelpunten tegen kregen, maar liefst drie keer was Kevin de winnaar in één op één duels!!! Aan het begin van de tweede helft kregen we weer grip op de wedstrijd maar dit duurde niet lang. SIOS kreeg toch weer de overhand en door goed werk van onze verdediging en keeper Kevin duurde het tot de 86e minuut voordat de 2-1 viel. Na vier zeer benauwde minuten was daar eindelijk het eindsignaal en hadden we een zwaar bevochten overwinning op een directe concurrent binnen.