... (schot)
85'

A-junioren zaterdag, A2, 2e klasse 15

28 maart 2015 12:30

Vandaag tegen Omlandia, de koploper en kanshebber voor het kampioenschap in onze klasse en wat had het mooi kunnen zijn. In de aanloop naar de wedstrijd viel keeper Kevin door een blessure weg. Omlandia wilde, ondanks dat er in de nacht van vrijdag op zaterdag groot feest was in Ten Boer, de wedstrijd niet verplaatsen. Het was Victor die zich vrijwillig aanbood te keepen waardoor de wedstrijd doorgang kon vinden. Het perfecte scenario voor een sensatie. Start van de wedstrijd en met de rug tegen de muur. De invaller op doel die de ene heroische redding na de andere verricht, spaarzame counters die geen kans opleveren maar wel voor een adempauze in de verdediging zorgen. Dan diep in de tweede helft een discutabele beslissing van de scheidsrechter die Omlandia een onterechte strafschop geeft. Natuurlijk wordt deze gestopt door Victor en uit de counter scoren we de 0-1. Een stand die we weten vast te houden tot het einde. Een zwaar bevochten overwinning. Het had zo mooi kunnen zijn, zo mooi had het kunnen zijn maar zo ging het helaas niet. In de werkelijkheid stonden we binnen 3 minuten met 1-0 achter, na 23 minuten zelfs met 2-0. Pas in de fase direct na rust hadden we kans op 2-1, de aansluitingstreffer. Helaas viel deze niet en won Omlandia de wedstrijd met 5-0. Het had zo mooi kunnen zijn maar helaas......