Scheidsrechter

Richard van Drunen

Accommodatie

Onbekend

Vandaag geen competitie maar stond er een oefenwedstrijd tegen Helpman B1 op het programma. een tegenstander die mee bovenin staat in hun competitie. Zij spelen twee klassen hoger in de 4e divisie. Dit zou dus vooral een wedstrijd worden om van te leren.
Vanaf het begin was duidelijk dat Helpman de betere ploeg was; sneller, technischer en fysiek sterk. Af en toe speelden we goed mee en lieten de bal goed rondgaan maar in de eerste helft kwamen we er niet vaak uit en kreeg Helpman een aantal goede kansen. Drie van die kansen werden benut waardoor de ruststand 0-3 was.
De tweede helft ging iets beter dan de eerste helft. We speelden zelf beter en waren veelvuldig op ge helft van Helpman te vinden. We verdienden een doelpunt en die kwam er dan ook. Op aangeven van Rai wist Kenrick de bal achter de doelman van Helpman de schieten. We kregen geen echte grote kansen meer maar gaven ook minder weg dan in de eerste helft. Helaas wist Helpman aan het eind nog twee keer te scoren en stond de eindstand van 1-5 op het bord.
Tegen een ploeg die in de 4e divisie speelt hebben we prima tegenstand geboden. We weten de leerpunten en nu is het zaak om die mee te nemen naar de komende competitiewedstrijden.