8 - 0

Lewenborg FC JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 03

29 november 2014 9:00

Op zaterdag 29 november trokken we al vroeg op de ochtend naar Ten Boer om te spelen tegen de F1 pupillen van Omlandia. De dagen worden korter en het weer kouder dus bij een temperatuur van een graad of twee begonnen we (flink ingepakt) met acht tegen acht aan onze wedstrijd. Omlandia is een goede subtopper dus het zou een lastige ochtend worden. Tristan Wildeboer wilde graag keepen dus nam plaats tussen de palen. Al vrij snel na het beginsignaal kwamen we op achterstand en eigenlijk kwamen we niet in de buurt van het doel van de tegenstander. Alleen een poging van afstand van Stan kwam in de buurt van de verkleumde keeper. Bij de rust stond er een 4-0 achterstand op het scorebord. In de rust hadden we afgesproken met elkaar aan te vallen en met elkaar te verdedigen, om je heen kijken of je niet zomaar bij een blauw-witte ongedekt laat en dat de ballen van achteruit via de zijkanten verwerkt moesten worden. Helaas waren we dat snel weer vergeten en kregen we juist op die manier een aantal doelpunten tegen. We blijven herhalen en hopen dat onze jongens de aanwijzingen toch snel oppikken. Na 40 minuten spelen stond er uiteindelijk een 8-0 op het wedstrijdformulier. De penalty's vlogen er weer lekker in dus wat dat betreft zit de stijgende lijn er t.o.v vorige week in. Nu de rest nog maar dat gaat vast goedkomen. We gaan er voor! Go Go Go F2!