Scheidsrechter

Tepper, A.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de thuiswedstrijd tegen SJO DVC B1, een ploeg die vlak boven ons staat dus een goed resultaat is nodig om dichterbij te komen. De tegenstander startte in een 5-3-2 opstelling dus was het in het begin even zoeken voor ons. We hadden het vrij snel door en er ontstond een eerste helft met weinig kansen over en weer. Het duurde tot de 25e minuut voordat er gescoord werd. Mati scoorde via een mooi schot van de rand van de 16-meter. De 1-0 voorsprong was een feit. De tegenstander wist in het resterende deel van de eerste helft weinig kansen te creeëren en we leken met een voorsprong de rust in te gaan. Helaas kwam de kwaal van de afgelopen weken weer boven drijven en lieten we, vlak voor het rustsignaal, de tegenstander rustig combineren en van een afstandje lieten we een tegenspeler rustig aanleggen om op doel te schieten: 1-1 ruststand.
In de rust aangegeven dat we de 2-1 wel gongen scoren maart dat we het dan niet weer in de laatste minuut weg moesten geven. Dit knoopten we goed in de oren en binnen 5 minuten van de tweede helft stonden we op een 1-2 achterstand. Een niet zo handige doeltrap werd verkeerd verwerkt waardoor de tegenstander heel makkelijk kon scoren. We konden dus in de achtervolging. Tegen een tegenstander die veel mensen achter de bal heeft is dat niet ee3nvoudig. Tien minuten na de achterstand kwamen we op gelijke hoogte door weer een schot van Mati. Het restand van de tweede helft speelden we veelvuldig op de helft van de tegenstander maar was het uitkijken voor de snelle counters. We kregen nog wat mogelijkheden maar wisten de 3-2 niet te scoren.