8 - 0

Lewenborg FC JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 03

8 november 2014 10:15

Zaterdag 8 november speelden we uit bij Marum tegen de beste F-Pupillen van marum e.o. F1. Na een prima eerste helft (2-0) ging de wedstrijd na een mindere tweefe helft verloren met 8-0.

In Marum traden we aan met onze voltallige selectie. We hadden een verrassing in petto want Robin verdedigde de goal en de rest stond er voor. De gastgever was de beter voetballende ploeg maar met enorm veel inzet en prima keeperswerk konden we de ruststand beperken tot 2-0. In de rust waren de complimenten daar voor onze mannen maar dat pakte niet helemaal goed uit. Dat er ook nog een tweede helft kwam waren we even vergeten wan we werden hier en daar zoek gespeeld wat uiteindelijk resulteerde in een 8-0 nederlaag. We doen ons best maar komen tekort tegen de F1 teams uit de omliggende dorpen. Hopelijk treffen we na de winter wat meer gelijkwaardige tegenstanders. We namen de penalty's zoals we de tweede helft speelden, nait al te best......Maar goed we gaan met opgeheven hoofd weer verder. Proberen op de training wat dingetjes bij te schaven al is dat in deze "stormachtige" feest/december periode niet altijd even makkelijk. Zaterdag spelen we tegen Helpman F2 een meer gelijkwaardige tegenstander dus alle reden om ons flink aan te komen moedigen naar misschien wel ons tweede(en wie weet meer) punt van deze competitie! Tot zaterdag! Aanvang 8.30 @ The FCL Kajuit