Datum

1 november 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Op de recordzaterdag qua temperatuur1 november speelden we onder prachtige omstandigheden de thuiswedstrijd tegen Zuidhorn F1. Dat het een lastige klus zou worden was vooraf duidelijk gezien de tweede plaats van onze gasten van vandaag. We waren net als vorige week weer compleet. Gelukkig was de tegenstander dit keer wel bereid om met 8 tegen 8 te spelen zodat we maar een vedette teleur hoefden te stellen. Helaas komt het in deze klasse te vaak voor dat trainers en begeleiders zich belangrijker voelen dan de kinderen. Hun dadendrang gaat dan te koste van de kinderen door precies met 7 tegen 7 te willen spelen want anders komt het positiespel van hun dreamteam in gevaar natuurlijk. Gelukkig bewees Zuidhorn het ongelijk van die stelling want ook met acht tegen acht wist Zuidhorn met prima combinatievoetbal F2 onder druk te zetten. Tristan in de goal kreeg heel wat ballen te verwerken en de verdedigers van F2 moesten alle zeilen bijzetten om de ruststand niet te dramatisch te laten worden. Uiteindelijk stond het 0-6 bij de rust en had F2 eigenlijk alleen maar een kansje gehad na een uitbraak via Stan. Hij schoot de bal behoorlijk in maar de redding van de keeper was gelijk aan het niveau van zijn team: Prima. De ranja smaakte toch wat minder lekker dan de laatste weken. Konden we in de rust van de laatste wedstrijden steeds lovend zijn over de inzet, dat was deze keer helaas niet zo. Misschien waren onze mannen onder de indruk van het goede spel van de tegenstander of dat er op vrijdag een spannende aflevering van "The Voice" was geweest het zal een raadsel blijven maar de inzet was niet zo geweldig als de laatste weken, Na de rust veranderde het spelbeeld niet. Met Lars nu in de goal voor Tristan W scoorde Zuidhorn nog twee keer en wij kregen nog een paar corners waarbij Tristan en Robin nog een kans om te schieten kregen. Kerim kon z'n hoofd net niet tegen een corner krijgen en Stan schoot nog van dichtbij tegen de keeper. Onze mannetjesputters achterin Ryon, Nathan en Myrdin hielden samen met Lars het doel verder schoon dus stond er aan het einde van de veertig minuten 0-8 op het scorebord. na de penalty's met wisselend succes zochten we de kleedkamer weer op. Volgende week gaan we er weer tegenaan! Tot dan!