...
80'

B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 32

1 november 2014 14:30

Zaterdag 1 november speelde B1 de uitwedstrijd tegen de koploper GVAV Rap B2. Altijd speciale wedstrijden omdat veel spelers elkaar goed kennen.
De wedstrijd begon goed. We speelden prima (zoals we de afgelopen weken al doen) en we hadden veelvuldig balbezit. We kwamen er via de zijkanten vaak door maar tot uitgespeelde kansen leidde dit nog niet. Na en kwartier mocht Lennart aanleggen vanaf een meter of 25 voor een vrije trap. Met een prachtige krul verdween de bal in de bovenhoek en was de keeper kansloos. Ongeveer 10 minuten later kwam Rai weer langs zijn directe tegenstander en wist een voorzet te produceren. De voorzet werd afgeslagen maar kwam op de 16 meter voor de voeten van Reginald die met een geplaatst schot de 0-2 noteerde. De eerste helft werd GVAV niet echt gevaarlijk maar helaas hielpen wij hun weer terug in het zadel. Een verkeerde terugspeelbal leidde vlak voor rust tot de 1-2, en GVAV had weer hoop.
De tweede helft begon stormachtig van de kant van GVAV. Ze wilden snel langszij komen maar dit lukte niet. Ze kregen weinig echte kansen maar hadden wel meer balbezit. Wij kwamen er nog maar weinig uit en dit werd in de loop van de tweede helft nog minder. We werden teruggedrongen maar hielden nog steeds stand.Vlak voor tijd was het dan toch raak. Via een afstandsschot kwam GVAV op gelijke hoogte. Dit was een lelijke klap en je zag de aanwezige krachten nog verder wegvloeien. In de laatste minuut gebeurde dan toch wat we niet hadden verdiend; vanuit een corner wist een vrijstaande GVAV-er (waar hebben we dit vaker gezien dit seizoen) in te koppen en was de overwining voor GVAV. Op basis van de hele wedstrijd hadden we zeker een gelijkspel verdiend maar helaas........Nu weer opladen voor de volgende wedstrijd tegen SJO DVC.