B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 32

25 oktober 2014 15:25

Scheidsrechter

Meijer, K.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Noordpool B1 op het programma. Na winst in de vorige twee wedstrijden wilden we deze uiteraard ook winnen.
We begonnen goed aan de wedstrijd. Al in de vijfde minuut kwamen we op een 1-0 voorsprong na een goede aanval over de rechterkant. Gianni rondt de voorzet af met een mooie kopbal. Wat we daarna laten zien liegt er niet om. We spelen misschien wel de beste helft tot nu toe, krijgen ook erg veel kansen maar we weten het laatste zetje niet te geven. En dan komt het cliche om de hoek kijken dat wanneer je zelf niet scoort..........en inderdaad. In de 30e minuut verdwijnt een schot van afstand zomaar achter Luca in de goal. Waar niemand verbaasd zou zijn bij een ruststand van minstens 4-0 staat het echter in de rust 1-1.
De tweede helft gaan we door met het goede spel van de eerste helft. Het levert ook weer wat kansen op en in de 55e minuut scoort Lennart de 2-1. Helaas kunnen we niet lang genieten want uit een counter scoort Noordpool de 2-2. Hierna krijgen we nog kansen maar het vizier staat vandaag absoluut niet op scherp. Lennart schiet nog een vrije trap op de lat. Tegen het eind vloeien de krachten wat weg door het hoge tempo wat we de hele wedstrijd spelen en krijgt Noordpool een paar kansjes. Vlak voor tijd hebben we recht op een strafschop maar beslist de scheidsrechter anders.
Vandaag hebben we een goede wedstrijd gespeeld maar hebben we onszelf niet weten te belonen met een overwinning. Een teleurstellend resultaat maar het zeer goede spel moeten we zeker meenemen naar de komende weken.