Datum

18 oktober 2014 12:45

Accommodatie

Onbekend

Allereerst moet ik natuurlijk mijn excuses aanbieden omdat dit verslag zo vreselijk laat verschijnt. Spreekt voor zich dat ik daar hele goede redenen voor heb die niets met de wedsrijd, de uitslag, voetballen of jullie te maken hebben. Blijft dat het niet leuk is, niet goed is zelfs en dat ik bij dezen beloof dat het niet weer zal gebeuren en mijn leven te beteren. Volgens mij heb ik hier direct de ruimte, kwa tekst die is bestemd voor de eerste helft verbruikt en dat is maar beter. Ik denk namelijk dat het beter is de eerste helft gewoon te vergeten omdat niemand het leuk zal vinden hieraan herinnerd te worden. Op alle vlakken afgetroefd door een tegenstander die feller en agressiever aan de wedstrijd begon, binnen een half uur op 3-0 stond en daarnaast een paar keren paal en laat raakte en over een aantal spelers beschikte die kwa postuur, houding en gedrag maar ook voetbalkunde nogal wat ontzag inboezemden bj ons.
De tweede helft was, en het begint bijna een gewoonte te worden een stuk beter. We kwamen iets meer aan het voetballen en waren in fases zelfs de bovenliggende partij. Nadat Fedde bij een corner zo ongeveer het strafschopgebied uitgegooid werd kon de scheidsrechter niet anders dan ons een penalty toekennen die door Mitch onberispelijk werd ingeschoten. Net op het moment dat ik dacht "het kan nog maar zo 3-2 worden" lukte dat niet en uit een counter bepaalde de tegenstander de eindstand op 4-1. Positief aan deze wedstrijd waren voor mij de tweede helft en het gegeven dat wij ons niet lieten provoceren door het buitensporige gedrag van een aantal tegenstanders.