A-junioren zaterdag, A2, 2e klasse 15

11 oktober 2014 11:30

Scheidsrechter

Patrick Caspers

Bij A2 was het vandaag "goede tijden, slechte tijden". Wat er de eerste helft aan de hand was geen idee maar het was by far de slechtste helft van het seizoen. We hadden een veldoverwicht en het spel speelde zich grotendeels af op de helft van Bedum dat gewillig inzakte om ons met counters te verrassen. Onze verdedigende organisatie stond absoluut niet goed.

in de rust een prachtig fenomeen. Op de vraag hoe we verdedigend nu feitelijk moesten gaan staan vulden de spelers het plaatje zo in. Na de rust speelden we de beste helft van het seizoen en kwamen we via prachtige goals van Jimmy en Aaron op 2-4. Zoals gezegd speelden we erg goed. Vol druk op de bal, goed positiespel en bij balverlies stonden we goed. Kans na kans werd uitgespeeld maar helaas gemist. Zelfs een penalty was niet aan ons besteed. Zoals zo vaak zie je dan dat de doelpunten aan de andere kant vallen.

Erg jammer van die eerste helft. Laten we voor de volgende keer proberen 90 minuten het nivo van onze tweede helft te bereiken en ik weet zeker dat we dan weer winnen.