Scheidsrechter

Mano Mathey

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 4 oktober verloor FC Lewenborg F2 met ruime cijfers van de koploper Velocitas F1 met 1-11(1-3). Na een midweekse training gericht op het afpakken van de bal mochten we dat vandaag gaan proberen tegen de koploper. In de eerste helft lukte dat prima. De eerste goal bleef lang uit en na een 2-0 achterstand werden we zelfs wat sterker waardoor we de aansluitingstreffer konden maken. Tristan Wildeboer kreeg de kans om te schieten en liet de keeper kansloos. Het was 2-1! De koploper(met de daarbij behorende fratsen) nam het initiatief weer over van de helden van F2 en dat resulteerde in een goal in de "dying seconds" van de eerste helft. We gingen dus rusten met een 3-1 achterstand. In de rust werden alle complimenten eventjes overschaduwd door een ranjaincident maar dat was snel weer vergeten dus op naar de tweede helft In de tweede helft had Velocitas door dat we erg goede afpakkers waren dus gingen ze die duels vooral uit de weg door goed over te spelen en van grote afstand te schieten. Dat bleek een prima wapen want in een ommezien werden we op grote achterstand gezet door onze gasten. Uiteindelijk stond er een eindstand van 1-11 op het wedstrijdformulier. Het klinkt gek maar er werd een prima teamprestatie neergezet tegen een tegenstander die simpelweg een maatje te groot was. Na wat prachtige penalty's en reddingen gaan we weer op naar woensdag om te trainen en dan volgende week zaterdag wacht GRC op het vernieuwde sportpark Corpus den Hoorn. Tot dan!