Scheidsrechter

Patrick Caspers

A2 heeft vandaag zijn eerste verlies in de competitie geleden. Thuis werd tegen Lycurgus met
1-2 verloren.
De eerste helft was er niet echt sprake van een overwicht voor een van beide partijen. Hoewel gezegd moet worden dat Lycurgus wel wat makkelijker voetbalde. Door een slordigheidje achterin kwamen we al in de 7e minuut op 0-1 achter. Tien minuten later miste Victor eerst de kans op 1-1 maar uit de corner van Mitchell die volgde kopte Victor goed raak.
De tweede helft zakten we behoorlijk weg, het spel was slordig en Lycurgus troefde ons op veel fronten af. Toch kregen wij de beste kans op de 2-1 maar door een handsbal van onze kant werd dit doelpunt terecht afgefloten door de prima fluitende Patrick Caspers.
Letterlijk in de allerlaatste seconde maakte Lycurgus de 1-2 met een boogbal over de uitstekend keepende Rodney die aan dit doelpunt helemaal niets kon doen.. Natuurlijk erg jammer om in de laatste minuut te verliezen maar over de gehele wedstrijd was Lycurgus beter dus onverdiend kun je het niet noemen.