37'
Anoniem (schot)

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 03

27 september 2014 8:45

We begonnen met een mooi fietsritje op de vroege zaterdagochtend waarbij we op het fietspad reeds colonnes van gvav richting ons prachtige sportpark zagen rijden. Wij namen de omgekeerde route om tegen GVAV F3 aan treden. We waren voor het eerst dit seizoen compleet. We begonnen met 8 tegen 8 met Myrdin als aanvoerder, Tristan W in de goal en de rest ervoor. Ryon begon als wissel aan de wedstrijd. Onder het toeziend oog van de voorzitter van onze club begon F2 natuurlijk wat gespannen aan de wedstrijd. Of dat ook de oorzaak was van de de 4-0 voorsprong van GVAV F3 bij de rust zullen we maar in het midden laten. Feit is wel dat we in de tweede helft maar twee tegengoals meer hoefden te incasseren en dat we zelf ook weer een goaltje meepikten. Kerim wist vanaf afstand met een mooie knal de keeper kansloos te laten. GVAV was de betere ploeg gezien de hele wedstrijd overigens met hier en daar wat hulp van de overijverige scheidsrechter. De penaltyreeks verliep weer prima met prima goals en mooie reddingen. Zo kwam er weer een einde aan een leuke voetbalochtend al moet gezegd worden dat we met jonge kinderen te maken hebben die plezier in het spel moeten houden. Of de prestatiegerichte organisatie van de gastheer van vandaag daar altijd evenveel rekening mee houdt vraag ik me af....