Datum

20 september 2014 12:30

Accommodatie

Onbekend

A2 heeft vandaag ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Uit werd met 1-3 van Noordwolde A1 gewonnen. De hele week had de training in het teken gestaan van deze wedstrijd. Tactisch had trainer Sean de ploeg perfect neergezet. We hadden direct een overwicht en in de 12e minuut was het raak. Daan werkte een schitterende dieptebal van Jimmy onberispeljk af. Het leek een eenvoudige middag te worden maar niets was minder waar. In de 26e minuut maakte Espen hands en de penalty werd door Noordwolde in een doelpunt omgezet, 1-1. In de 35e minuut kwam Noordwolde goed door en in de 1 op 1 met Kevin oordeelde de scheidsrechter overtreding, rood voor Kevin en penalty tegen. Victor's "minute of fame" brak aan. Zonder enige discussie trok hij het keepershirt en handschoenen van Kevin aan, ging op de lijn staan, dook naar de hoek en pakte de bal klemvast!!! Ruststand 1-1.
In de tweede helft had Noordwolde een overwicht zonder tot echt grote kansen te komen. Het was geweldig om te zien hoe ondanks de hitte en een man minder de spelers van A2 als een team knokten voor iedere bal en elke meter. Naar mate de tijd vorderde kwam er steeds meer geloof in een goede afloop. Er kwamen zelfs twee grote kansen op een voorsprong voor ons. Uit een van onze spaarzame maar gevaarlijke counters kregen we een corner die genomen werd door Mitchell en goed ingekopt werd door Raymond, 1-2. Noordwolde zette nog eens extra aan en werd gevaarlijk. Met kunst en vliegwerk en een ongeloofelijke inzet hielden we de 1-2.  Onze "over mijn lijk mentaliteit" kwam nog het beste tot uitdrukking door Sakaria die in de 90e minuut de bal op het middenveld veroverde, zich langs diverse tegenstanders vocht en na een lange sprint met zijn laatste krachten en twee tegenstanders in zijn nek, de bal langs de keeper schoot, eindstand 1-3. Na de wedstrijd, in de kleedkamer sprak Fedde de prachtige woorden "Bert, dit is een overwinning van het team vandaag moet iedereen in het verslag" en daarom: Kevin, Espen, Remco, Fedde, Jur, Mitchel, Raymond, Jimmy, Daan, Victor, Sakaria, Sohrab, Yannick, Aaron en Jef. Klasse geknokt vandaag, gefeliciteerd!!