A-junioren zaterdag, A2, 2e klasse 15

13 september 2014 15:00

Scheidsrechter

Klaas Koostra

A2 is vandaag goed begonnen aan de competitie. Onder prachtige weersomstandigheden werd vanmiddag afgetrapt op ons hoofdveld. Hoewel we het initiatief hadden kwamen we vrij snel achter door een boogbal van vlak buiten de 16 meter die onhoudbaar bleek voor Kevin. We waren sterker maar wisten dat door een te laag tempo en onzuiver spel moeilijk in doelpunten om te zetten. We moesten het dus van momenten en individuele klasse hebben. In de 12e minuut ontsnapte Aaron aan buitenspel en wist op aangeven van Daan te scoren en in de 28e minuut maakte Raymond met een prachtig geplaatst schot de 2-1. In de rust gaf Sean een paar duidelijke verbeterpunten aan en dat leek te helpen. Na rust waren we wat fanatieker en preciezer en was ons overwicht groter dan in de eerste helft. Toch duurde het tot de 64e minuut voordat de 3-1 viel. Deze werd gescoord door verdediger Jur (1 assist en 2e goal in drie wedstrijden!) op aangeven van Victor.  Het absolute hoogtepunt van de middag vond echter plaats in de 78e minuut. Victor gaf met zijn borst een bekeken assist op Jimmy die van ver buiten de 16 meter met prachtig geplaatst maar ook verwoestend hard schot de 4-1 eindstand op het bord bracht.