Datum

30 augustus 2014 12:00

Accommodatie

Onbekend

Na een goed gelijkspel tegen Omlandia vorige week moesten we tegen Gorecht. Deze ploeg had eerder deze week met 23-1 verloren van Omlandia. Het werd al snel duidelijk dat ze dat niet weer wilden laten gebeuren. Versterkt met een keeper en een paar andere spelers en onder leiding van de trainer van Gorecht 1 trok Gorecht een ware muur op. We kregen kansen maar telkens stond de keeper in de weg of waren we niet nauwkeurig genoeg. Twee counters betekenden een 2-0 achterstand.Vlak voor rust maakte Daan de 2-1. Direct na rust kwam Gorecht vrolijk counterend op 3-1, 4-1 en 5-1. Pas daarna maakte Daan de 5-2 en Jefrey de 5-3. Helaas waren onze goals vlak voor tijd. Vandaag hebben we een lesje gehad in effectief omgaan met je kansen, dat onderschatting een gevaarlijk iets is en dat wanneer je als team je in een wedstrijd vecht je kunt winnen.
Een paar memorabele uitspraken (van spelers) die ik jullie niet wil onthouden " vandaag ga ik wellicht iets magnifieks doen" en "ik ben de Cruyff van dit team" en " als je zeven keer op doel schiet en zeven keer mist dan is dat geen pech maar doe je iets niet goed". Wanneer we deze sfeer meenemen naar de volgende wedstrijd, effectiever omgaan met de kansen en onderschattng thuis laten moeten we toch onze eerste overwinning kunnen boeken.