80'
90'

A-junioren, A2, Groep 2 33

8 september 2014 18:15

Vanavond heeft A2 na een eerder geljkspel en een nederlaag zijn eerste zege geboekt tegen Oranje Nassau A1. Het was goed te zien dat ondanks het ongelukkige tijdstip, 18.15 uur,  iedereen keurig op tijd aanwezig was en zelfs Noa (geblesseerd) en Jimmy er waren om de teamgenoten aan te moedigen. Dit alles maakte een gemotiveerde indruk en we kwamen dan ook goed uit de startblokken. In de 19e minuut kwamen we op voorsprong dankzij goed doorzetten van Victor die zijn tegenstander de bal afpakte en onberispelijk raak schoot. Dezelfde Victor maakte in de 34e minuut na een schitterende pass van Raymond de 0-2. In de tweede helft stelde de ingevallen Aaron met een zuivere hattrick (0-3 assist Victor, 1-4 assist Mitchel en 1-5 assist Jur) de overwinning veilig. Daarna zakten we wat weg en was het aan een sterk optreden van onze verdediging en de slidings van Remco te danken dat we niet meer tegendoelpunten hoefden te incasseren. Toch was er een prachtig slotakkoord. In de 90e minuut zette Jefrey met een schitterende steekpass Yannick vrij voor de keeper die koel binnen schoot en de 1-6 op het bord bracht.
Deze wedstrijd was stukken beter dan afgelopen zaterdag. Natuurlijk zijn er altijd zaken voor verbetering vatbaar maar bij vlagen was er leuk veldspel te zien. Voldoende om komende zaterdag met vertrouwen aan de competitie te beginnen. Echt leuke quotes, die ook in het verslag opgenomen kunnen worden, waren er deze keer helaas niet.