A-junioren, A2, Groep 2 33

23 augustus 2014 15:15

Scheidsrechter

Kooistra

Vandaag onze eerste wedstrijd voor de beker en dan direct tegen de kampioen van de 2e klasse van het vorig jaar, versterkt met een aantal goede voetballers uit Omlandia B1 en dat was te merken. De eerste 15 minuten stonden we vol onder druk en was het aan onze verdediging en keeper te danken dat het 0-0 bleef. Bij een van onze eerste uitvallen was het direct raak. Voorzet vanaf rechts (Yannick) en doelpunt Jur. Hoewel we de eerste helft onder druk bleven staan werd de rust bereikt met 1-0. Na rust kwamen we wat meer onder de druk van Omlandia uit, in de 56e minuut scoorde Lekk uit een terechte strafschop. Kort daarna kwam Omlandia middels een geplaatst schot op 2-1 en werd het zelfs 2-2 door een hoge bal waar Kevin zich op verkeek. In de 80e minuut kwamen we op voorsprong door een prachtig schot van afstand door Sakaria. Helaas konden we deze voorsprong niet behouden en in de blessuretijd scoorde Omlandia uit een corner de 3-3. Natuurlijk was dit een teleurstelling maar gezien het wedstrijdbeeld was de gelijkmaker wel verdiend. Al met al een goed begin van dit nieuwe seizoen van onze kant. Een begin dat goede hoop geeft op een mooi vervolg.