55'
Anoniem (schot)
77'

20 augustus 2014 19:45

Woensdag 20 augustus speelde B1 na drie trainingen een oefenwedstrijd tegen Peize B1. Een tegenstander die ook uitkomt in de eerste klasse en in de oefencampagne al van een hoofdklasser had gewonnen.
De eerste helft speelden we goed. We gaven weinig kansen weg en kregen zelf wel een aantal kansen. We waren nog wel wat onrustig in de opbouw en hanteerden te snel de lange bal. Via een corner kwamen we op 1-0 en niet veel later lieten we,via een snelle aanval die zeer goed werd uitgespeeld, de 2-0 aantekenen. Dit was ook de ruststand.
Na rust deed Peise er een schepje bovenop en daar hadden we het in het begin lastig mee. Na nog maar een paar minuten in de tweede helft kreeg Peize een strafschop die beheerst werd ingeschoten. De druk nam toe en Peize raakte nog de paal. Via een goede aanval en een goede diepe bal op Rai kwamen we op een 3-1 voorsprong. Scott maakte daarna een onnodige overtreding wat hem op een rode kaart kwam te staan. Verder met 10 man dus. Peize was vooral van afstand gevaarlijk met nog een schot op de lat. De enige echte uitgespeelde kans werd mgezet in een doelpunt en met 2-3 werd het met nog een paar minuten te spelen spannend. Vlak voor tijd ging Kenrich achter een diepe bal aan. De keeper van Peize ging in de fout en Kenrich kon de 4-2 aantekenen.