Datum

19 maart 2016 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen VEV67 F3. Na een oefenwestrijd tegen de VEV67 F2 te hebben verloren wilden we deze wedstrijd wel heel graag winnen. Deze wedstrijd moesten mochten we ook niet verliezen of nog uitzicht te hebben op het kampioenschap.

Supporters aanwezig, Scheidsrechter aanwezig, Technische staf aanwezig, VEV aanwezig, Mohammed, Fince, Ben, Jim, Yorick, Kein, Twan Melvin aanwezig. Deon geneit van zijn rust weekend.

Vervanger voor Deon de eerste helft Mohammed.

De wedstrijd begint na een minuut stilte voor het overlijden van Jan ijselstein.

Vrij snel komt Vev al bij ons goal maar een mooie redding van Mo voorkomt een tegen doelpunt.

Aanval Lewenborg via een Assist van Yorick op Fince helaas gaat de bal over het doel.

Maar in de 8ste minuut komt Vev toch voor met een beetje geluk. De F3 is niet helemaal wakker, .en moet iets sterker optreden tegen de fanatieke VEV. Alleen Melvin lijkt net als altijd te vliegen over het veld maar helaas toch het tegen doelpunt 0-1.

Ben pak de bal mooi af en voorkomt een counter. Yorick schiet nog een keer op de Lat.

Jim die de karatekick van louis van Gaal na doet en de bal over de zijlijn uitverdedigd. Weer een schot van Yorick, de bal wil er maar niet in L.

De opbouw begint via Mo die de bal geeft aan Jim, Jim of Fince, Fince op Yorick die geeft weer een prachtige paas op Kein die de bal goed inschiet. 1-1

Maar met nog 1 minuut in de eerste helft te spelen komt VEV toch weer voor en gaan we de rust in met 1-2 achterstandL.

Rust

Ranja, Tactische aanwijzingen van Niels en een haka haka schreeuw van Twan.

Tweede helft begint

Na 2 min zien we onze jongens weer terug. Goed vel op de bal met de wil om te winnen.

Eerste maar even de achterstand weg werken. Dit gebeurt vrij snel een paas vanuit het middenveld op Yorick en die schiet hem in het goal!!!! 2-2

Op naar de eerste voorsprong van de ochtend. De zon begint te schijnen en jongens willen de bal erin hebben. Maar de bal wilde er maar niet in:

Puntertjes van Yorick en Kein, Nog een goed schot van Mo allemaal net niet.

Maar hier hebben we de beste man op het veld deze ochtend Yorick die de voorsprong verzorgd. 3-2

Nog een counter van lewenborg pas op van Yorick op Twan net naast :(………..

Kein nog een op de kruising maar het zat er niet meer in. Op naar volgende week………

Ho wat. Hoe ???? Vev krijgt nog de bal lewenborg krijgt de bal niet weg. De bal gaat 3 meter de lucht in en komt precies onder de lat het goal in. 3-3

De scheidrechter fluit af. Doel gehaald man of the match ondanks zijn keelpijn Yorick.

Nu bij komen en op 2 april tegen onze eigen F2.