Datum

2 mei 2015 15:00

Accommodatie

Onbekend

Het is weer een prachtige middag, het weertje zit mee. We hebben opeens meer auto’s dan verwacht en voor een uit wedstrijd betekend dit publiek.

Een attractief wedstrijd moet op het veld gelegd worden. Aan ons zal het niet liggen. En dit denkt  de tegenstander ook. B2 kent twee C2 spelers. Ferrand Wildeboer en Michael Snoek zij vervangen de afwezigen, Damien, Roy en Daniel. Dat is een gemis. Wederom is Hoogezand de bovenliggende partij. Aanvallen over en vooral op ons neer, de thuisspelende partij is ons de baas in snelheid en gretigheid. Gretig is onze captain, hij vloert een speler in de 16 wat penalty en 1-0 oplevert. De scheidsrechter voelde de wedstrijd zeer goed aan, beide teams en leiding konden hierdoor optimaal genieten van het spel. Een tweede tegengoal. De reactiesnelheid was simpelweg te laag. Bij een der aanvallen van B2 liet Aditya zijn kunde zien, tjonge, een prachtige lop. Voor rust de stand op 2-1. In de rust is het motto feller in de duels en sneller participeren. Reactievoetbal blijft een heet hangijzer. Lof gaat uit naar de twee jonge knapen, die een leuke wedstrijd spelen. Michael als opkomende rechter midden Ferrand als linker spits. De tweede helft blijft Hoogezand komen, aanval na aanval wordt afgeslagen. B2 wil wel, maar kan niet bij de 16 komen. We komen met de schrik vrij als de bal op de onderkant van de lat spat en net voor de lijn terecht komt. Met geluk, gelijk spel? We nemen al iets meer risico, 1 op 1. twee in een vrije rol. Veel geluk dwingen we niet af, 10 minuten voor het einde gaat de 3-1 op papier. De 4-1 komt snel erna: een vermeende achterbal, suf momentje waarna de bal goed voor wordt gegeven, niet wordt weggewerkt, ja door Joris uit zijn netten.

De wedstrijd werd als fijn en lekker ervaren, verder komt ’t niet.  De goede stemming op het veld werd voor een groot deel bepaald  door het aangenaam leiden van de wedstrijd door de scheidsrechter. Onze complimenten.

De conclusie; de tegenstander was beter.