B-junioren zaterdag, B2, 2e klasse 12

4 oktober 2014 13:15

Scheidsrechter

Harry Vlap

En wéér een mooie dag, de zon verwarmt het veld en spelers. Het zonnetje bevalt de leiding wat doet besluiten dat de spelers zelf langs de kant mogen rennen met de vlag. Even schrikken. Dit is de toekomst mannen. 2 afwezig en één tja .. B3 heeft vrij, Stefan en Akshan staan weer klaar. Na het startsein van dhr. Vlap gaan de heren direct actief van start, de bal goed rondspelend. De eerste kans is voor Akshan een afstandschot. Joris ziet hierna ook twee afstandschoten voorbij gaan. De eerste goal is voor Jesse die lekker in de wedstrijd zit. Voor de rust weet Aditya tweemaal te scoren. Voor de rust weet Jesse zich verzekert van de dug-out, jammer en onnodig. Ondanks 10 man in de tweede helft staat het centraal beter. De HS Combinatie laat met een buitenkant paaltje nog even wat zien, dan is Aditya er voor zijn 3e goal 4-0. En ja, ja we zijn nog niet klaar. Een vrijetrap van 20 meter. Joshua en Aditya staan klaar, de tweede is eerste keus, na overleg schiet Joshua . De bal vindt of creeërt en gat in de muur 5-0. Met een mooie voorsprong verkiest  Loek ook de altijd gezellige dug-out boven het veld. We halen hem eruit, na een onbestrafte natrap. Vijf doelpunten is voor libero Nick te weinig, met de bal stoomt hij op richting de goal en wordt niet aangepakt, "hij legt wel af" hoor de HSC denken. Niets is minder waar, in het doelgebied aangekomen omzeilt hij de verdediger en de keeper en plaatst de bal keurig in de korte hoek. 6-0 dat was het dan. Of .. Justin wordt neergelegd in het strafschopgebied, penalty ...het is lang stil, het fluitsignaal, de scheidsrechter wijst naar de stip.

De middenstip: de wedstrijd is ten einde.
B2 pakt weer 3 punten, en vertrouwen in hun eigen spel.