B-junioren zaterdag, B2, 2e klasse 12

13 september 2014 13:00

Scheidsrechter

Richard van Drunen

De tweede wedstrijd van B2. De Box van Aditya verhoogd de stemming.Hoogezand verrast met snel voetbal en gevaarlijke aanvallen. In de 16e minuut is het raak 0-1. Mede veroorzaakt door een omzetting door deze schrijver bij een gedwongen wissel, zonde.In de rust zijn we het er over eens, onze kansen zullen beloond worden. In de  tweede helft creëren we wat kansen,  In alweer de 16 minuut wordt goalie Joris met een lop van buiten de 16 verrast . Een stiekum applausje is op zijn plaats. B2 stroopt de mouwen op, wil zijn kwaliteiten laten zien. Een vrije trap van Nick (speelde op t randje) gaat via een kluts op de knie van Destin,  assist op Damien (beste aanvaller van de dag). Hij haalt verwoestend uit, het diagonaaltje ziet de keeper niet voorbij komen. 1-2 in de 60e minuut. De verdediging kraakt, maar houdt stand. Na 6 minuten nagelbijten, veert de bank op: de bal wordt door Damien op miraculeuze wijze op de schoen van Justin gelegd. In het doelgebied . Koppen hoeft niet, dus het streepje is gezet, 2-2. De Realiteit blijkt anders. De bal laat zich niet in het netje vangen, maar kiest het luchtruim ver boven de goal. 6 minuten later kent Hoogenzand  geen genade en neemt met het 3e doelpunt de volle 3 punten mee.
B2 heeft zijn best gedaan; het meest rechter cijfer op het toestenbord is ons deel.