zwaar bevochten overwinning - FC Lewenborg

zwaar bevochten overwinning

Harkstede B1

0 - 1

Lewenborg FC JO17-2

Competitie

B-junioren zaterdag, B2, 2e klasse 12

Datum

6 september 2014 12:15

Accommodatie

Onbekend

De eerste competitie wedstrijd van B2, uit. De heren stonden te trappelen, Roy herstellende in de dug-out. De aspiraties vervlogen snel in het warme weer, slap en inspiratieloos lieten we ons onder druk zetten en kwamen hier tot de pauze niet meer onderuit. Echt gevaarlijk werd Harkstede in de 16 niet, verdedigend stond het goed, de as rende zich wel de benen uit het lijf. Harkstede had een sterke spits en mid-mid. Hun rechter kant was zeer gevaarlijk. De letterlijke rust kon niet snel genoeg komen. 0-0 na 40 minuten. De tweede helft moest beter qua inzet & positiespel.

De tweede helft had B2 een goede start, na een combinatie kon Joshua voorzetten, Justin liet de bal slim lopen voor Cedric. Cedric schoot de bal snoeihard in de netten. Verwondering en enthousiasme bij FC L’borg, verwondering en teleurstelling bij de thuisploeg.

Aanvallen waren er steeds minder bij, overleven, verdedigen en de voorsprong niet weggeven was het enige wat restte. Vele wissels en blessures dienden zich in rap tempo aan, mede doordat 3 spelers mee hadden gedaan met B3. Hierdoor werden de resterende 30 minuten verlengd tot jawel 40 minuten, 10 minuten billenknijpen. Letterlijk alles gooide B2 in de strijd om de 0-1 op het digitaaltje te krijgen.  Nick jutte het zaakje op en werd kapitein hoge ballen. Loek maakte het nog even spannend met een actie achterin. De drietoon van de scheidsrechter kwam niets te vroeg. Conclusie, met hard werken, voor elkaar werken, stug verdedigen in alle linies en positiespel, was de 0-1 dik verdiend.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!