Hoofdsponsoren verlengen contract (3 jaar) - FC Lewenborg

Hoofdsponsoren verlengen contract (3 jaar)

10 februari 2023 20:00


Na afgelopen zomer reeds mondeling een verlenging van de sponsorsamenwerking te zijn overeengekomen, is gisteravond officieel het vernieuwde contract, wederom voor 3 seizoenen, getekend met onze hoofdsponsoren “Bosscher Janssens notarissen” en “Woning van Nu”.

Zowel André Bosscher (Bosscher Janssens notarissen) en Bakir Abu Shama (Woning van Nu en Eksom) zijn, naast ouder van spelende zoons binnen de jeugdafdeling, al jaren actief binnen de vereniging als vrijwilliger en sponsor. Kortom: sponsoren met clubbinding!

BOSSCHER JANSSENS NOTARISSEN (klik hier voor website)

Bosscher Janssens notarissen is al jaren gevestigd in het centrum van Groningen aan het Emmaplein. Een enthousiast team, bestaande uit notarissen, kandidaat-notarissen, notarisklerken en notarieel medewerkers. De kracht bij Bosscher Janssens zit in de aandacht voor de mens en zijn verhaal. Door tijd en aandacht te besteden aan de cliënt wordt verkregen informatie omgezet naar de dienstverlening die bij de cliënt past.

 

WONING VAN NU (klik hier voor website)

Woning van Nu is opgericht in juni 2017 door Bakir Abu Shama en wordt ondersteund door deskundigen uit verschillende vakgebieden. Met de ervaring van Bakir kan het bouwtraject voor opdrachtgevers veel slimmer worden opgezet. De gangbare trajecten zijn vaak te onoverzichtelijk waardoor men onbewuste keuzes maakt. Dit leidt vaak tot onverwachte situaties die extra geld en energie kosten. Bovendien wordt het traject als onzeker ervaren en verliest men vertrouwen in het eindproduct. Met Woning van Nu wordt de opdrachtgever stap voor stap bijgestaan door een bouwcoach waardoor het traject transparanter, gemakkelijker en vooral doelgerichter wordt. De opdrachtgever wordt zo bewust gemaakt van elke keuze in het traject en kan zijn/haar droomhuis met veel plezier en vertrouwen realiseren.

 

Woning van Nu streeft naar heldere en betaalbare nieuwbouwwoningen en verbouwingstrajecten. Door vooruit te denken en kennis te delen met de opdrachtgever worden betere keuzes gemaakt in het traject en behaal je betere resultaten voor je droomwoning.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!