ROBEY nieuwe kledingpartner FC Lewenborg

7 maart 2022 12:45


FC Lewenborg gaat een samenwerking aan met Robey Sportswear. Net als de "Trots van het Noorden" FC Groningen, zal FC Lewenborg straks ook te bewonderen zijn in sportkleding van Robey. De overeenkomst met de nieuwe sportkledingpartner gaat namelijk in vanaf de start van het seizoen 2022/2023.

Met de komst van Robey neemt FC Lewenborg na zeven seizoenen afscheid van Hummel als kledingsponsor. FC Lewenborg wil Hummel hartelijk danken voor de goede samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

Sportmaat c.q. Voetbalshop.nl blijft zoals gewoonlijk de vaste leverancier van FC Lewenborg wanneer het gaat om het bestellen van de "Robey lijn". Op termijn wordt het voor alle leden mogelijk om de nieuwe lijn te bestellen via de website van Sportmaat, de online FC Lewenborg clubshop.

Op dit moment wordt via de clubshop nog de oude kledinglijn van Hummel aangeboden. Het is dus verstandig om even te wachten met het bestellen van nieuwe kleding tot de lijn van Robey daadwerkelijk beschikbaar is geworden!

Een nieuwe kledinglijn betekent ook een nieuw wedstrijdshirt van FC Lewenborg. De bekendmaking van het ontwerp hiervan volgt op een later moment.

Robey.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!