Nieuwe trainers voor 1e en 2e selectie!

16 januari 2022 8:30


FC Lewenborg is er, in relatief korte tijd, in geslaagd twee nieuwe trainers aan zich te binden voor de 1e en 2e selectie, namelijk Bob Pontjodikromo en Patrick Folgerts.

Met de aanstelling van Bob (1e selectie) en Patrick (2e selectie) herenigt FC Lewenborg zich met twee oude bekenden.

Beide trainers, die momenteel actief zijn bij zaterdag 2e klasser VV Zuidhorn, hebben namelijk een verdienstelijk FC Lewenborg verleden. Bob was eerder drie seizoenen succesvol actief als hoofdtrainer van de 1e selectie van FC Lewenborg met als hoogtepunt de promotie naar de 2e klasse. Patrick was in dezelfde periode trainer van de 2e selectie waarbij een knappe promotie naar de reserve hoofdklasse werd afgedwongen.

FC Lewenborg was op zoek naar twee trainers die goed kunnen samenwerken, een duidelijke connectie hebben met de vereniging FC Lewenborg in het algemeen en die daarnaast de verbinding zoeken tussen de 1e selectie, 2e selectie en de aanstormende talenten vanuit de jeugd.

Met het aanstellen van Bob en Patrick heeft FC Lewenborg het volste vertrouwen in een succesvolle hereniging. Met een aanstelling van twee seizoenen voor beide trainers is wat betreft het vertrouwen direct de daad bij het woord gevoegd.

Bob en Patrick welkom terug!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!