Corona regels vanaf 13-11-2021

14 november 2021 14:30


Naar aanleiding van het toenemende aantal besmettingen heeft de overheid een aantal nieuwe maatregelen ingesteld die wij als vereniging dienen te volgen. Alle senioren en jeugdspelers kunnen gelukkig wel blijven voetballen, dit verandert niet.

De volgende Corona maatregelen gelden op onze voetbalvereniging vanaf 13 november 2021:

Publiek
Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Trainingen
Tijdens trainingen van teams is het sportpark alleen toegangelijk voor de trainer(s) en eventueel leider(s) als die er vanuit hun functie moeten zijn.

Wedstrijden
Teams die thuis spelen mogen alleen trainer/leider bij de wedstrijd hebben. Overige ouders mogen het sportpark niet op (zie punt bij publiek)

Bij uitwedstrijden mag er in de directe begeleiding van een team maximaal 5 personen aanwezig zijn (dit betreft trainer/leider en evt ouders die rijden bij uitwedstrijden). Zorg er bij uitwedstrijden dan ook voor dat je niet met meer dan 5 personen naar de wedstrijd gaat. Bij alle verenigingen gelden deze regels, ga met respect met deze regels en vrijwilligers om.

Kantine/wedstrijdkamer
De kantine is gesloten. 
De wedstrijdkamer is alleen toegangelijk voor trainer/leider om wat te vragen/halen. Verder blijft deze ruimte ook leeg. 

Basismaatregelen
Was vaak en goed uw handen
Houd 1,5 meter afstand
Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!