Ik ga fluiten!

18 oktober 2021 21:15


Wil jij jeugdwedstrijden fluiten voor FC Lewenborg of namens de KNVB? Dan zijn we op zoek naar jou!

De scheidsrechter is een belangrijk onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en een eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als jeugdscheidsrechter!

Om je meer wegwijs te maken in de rol van jeugdscheidsrechter, organiseert FC Lewenborg in samenwerking met de KNVB op 2 avonden een spelregelcursus. Deze spelregelcursus wordt gegeven door een docent arbitrage opleidingen van de KNVB.

Aan bod komen onderwerpen als: teamopstelling, veld, speeltijd, rust, spelregels behorend bij de leeftijdscategorie, gele en rode kaarten, buitenspel, vlaggen, toeschouwers langs de lijn, etc. 

Voor het fluiten van wedstrijden van:

O11 en O12 (spelend op half veld) en O13 t/m O19 (spelend op heel veld):

Woensdag 27 oktober 18.30u-20.30u

In de kantine

Deze spelregelcursus is voor spelers van O15, O17 en O19 die willen fluiten. En voor ouders en andere volwassenen die in deze leeftijdscategorie willen fluiten.

Voor het fluiten van wedstrijden van:

O8 t/m O10 (spelend op kwart veld):

Donderdag 4 november 18.30u-20.30u

In de kantine

Deze spelregelcursus is voor spelers van O13 die willen fluiten. En voor ouders en andere volwassenen die in deze leeftijdscategorie willen fluiten.

Meld je aan als jeugdscheidsrechter en volg één van deze gratis spelregelcursussen. Aanmelden kan via: scheidsrechterzaken@fclewenborg.nl

Vermeld in deze mail:

  • Je voor- en achternaam;
  • Je mobiele telefoonnummer;
  • In welk team je speelt;
  • Op welke spelregelcursus je aanwezig zal zijn.

 

Voor spelers van O13 en O15: je ouders moeten op de hoogte zijn van je aanmelding.

We zien je graag op 1 van de 2 spelregelcursussen!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!