FC Lewenborg doet niet mee aan de Regiocup van de KNVB

1 juni 2021 10:15


Het bestuur van FC Lewenborg heeft in samenspraak met de technische commissie besloten om alle jeugdteams van de vereniging niet mee te laten doen aan de Regiocup.

Het spelen van de Regiocup in oude teams houdt in dat we de komende weken alle tijd en energie moeten steken om deze vier zaterdagen te kunnen spelen. Tevens voorzien wij dat dit de komende weken tal van late afgelastingen en organisatorische problemen oplevert dat wij tot dit weloverwogen besluit zijn gekomen.

Dit betekent zeker niet dat wij de komende zaterdagen niet gaan spelen want ook wij zijn erg blij dat er weer echte wedstrijden (toernooien) tegen andere verenigingen gespeeld kunnen worden. Wij gaan de komende weken zorgen dat alle teams in ieder geval 2 wedstrijden kunnen spelen in de nieuwe samenstelling tegen andere verenigingen. Het bestuur en de technische commissie zijn daar vanaf 1 juni druk mee aan de slag en zodra er meer bekend is zullen wij dat uiteraard communiceren.

Mocht je als trainer, leider, ouder een verzoek tot een oefenwedstrijd krijgen stuur dan even een mailtje met alle gegevens aan jeugdvoorzitter@fclewenborg.nl.

Wanneer je komend weekend (5 juni) wilt oefenen kan je zelf iets regelen, graag dan uiterlijk woensdag 2 juni de aanvraag indienen via jeugdvoorzitter@fclewenborg.nl. Donderdag 3 juni aan het eind van dag zal het speelschema van komend weekend worden gecommuniceerd.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!