Nieuwsbrief

6 april 2021 15:00


Het seizoen 2020-2021 nadert inmiddels al weer het einde en dat betekent dat we al weer druk bezig zijn met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dat alles dit seizoen anders was dan normaal moge duidelijk zijn en omdat we elkaar minder spreken en zien leek het ons goed om via dit bericht jullie mee te nemen in alles wat er nu speelt.

Allereerst is onze technische commissie druk met het inventariseren van trainers en spelers voor het nieuwe seizoen. Hoeveel teams komen er, welke trainers gaan er door en welke stoppen eventueel? Een flinke klus met zo’n 35 jeugdteams, 375 jeugdleden en inmiddels ruim 100 spelende senioren. Heb je hier vragen over of wil je bijvoorbeeld komend seizoen zelf graag een team trainen? Laat het ons dan weten via tc@fclewenborg.nl.

Voor het einde van april proberen wij alle belangrijke data en informatie voor de nieuwe indelingen, het nieuwe trainingsschema en de route naar het einde van het seizoen te communiceren.

Op dit moment is het nog niet duidelijk of de regiocup, mini competitie vanuit de KNVB, doorgang kan vinden of dat verenigingen zelf dingen kunnen regelen als de maatregelen het toelaten. Zodra hier duidelijkheid over is kunnen wij als vereniging hier ook verder mee aan de slag. Tot die tijd proberen we zoveel mogelijk trainingen en activiteiten in het weekend aan te bieden. Vanaf half april zullen wij ook hierbij de blik op volgend seizoen richten en wat wijzigingen doorvoeren. Hierover wordt op korte termijn iedereen geïnformeerd.

Financieel heeft elke vereniging het zwaar door het verlies van diverse inkomsten waarvan de gesloten kantine ons het hardst raakt. Gelukkig zijn wij een financieel gezonde vereniging en kunnen we ons goed redden. We gaan er dan ook vanuit dat wij dit jaar redelijk positief kunnen afsluiten.

Op bestuurlijk gebied wordt er druk gewerkt om de organisatie van komend seizoen weer helemaal rond te krijgen. Dit is tot nu toe al aardig gelukt, echter zowel in het hoofdbestuur, het jeugdbestuur en ondersteunde taken hebben wij een aantal mensen die hebben besloten te stoppen. Deze plekken zijn niet zomaar weer opgevuld, mede omdat we door de maatregelen, weinig mensen spreken en zien. Mocht je zelf iets willen betekenen voor onze vereniging, in welke vorm dan ook, laat het ons dan weten via algemeen@fclewenborg.nl. We vertellen je er graag over.

Het sportpark en het gebouw wordt op dit moment minimaal gebruikt en dat geeft ook kansen om zaken goed aan te pakken die normaal blijven liggen. Zo is het plan om diverse ruimtes opnieuw/anders in te richten en hebben we nog diverse klusjes liggen waar we handjes voor kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om een dagdeel of een avond te helpen in april/mei laat het ons dan vooral even weten via algemeen@fclewenborg.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!