Run for KiKa Marathon (Jannick Plantinga)

30 maart 2021 12:45


Oud 1e elftal speler Jannick Plantinga gaat voor het goede doel KiKa (stichting Kinderen Kankervrij) de Jungfrau Marathon lopen.

De Jungfrau Marathon is een van de meest bekende bergmarathons ter wereld, die jaarlijks in de maand september plaatsvindt in het Bernese Oberland van de Zwitserse Alpen. Kortom een loodzware marathon.

Jannick probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Steun jij hem ook?

"Na de marathon van Rotterdam had ik mij voorgenomen om nooit meer een marathon te lopen. Toch heb ik me laten verleiden om 11 september de Jungfrau marathon in Zwitserland te lopen. Niet alleen omdat ik het zelf een mooie uitdaging vind, maar vooral om geld op te halen in de strijd tegen kinderkanker.

Er wordt vanuit het Prinses Maxima Centrum in Utrecht ongelofelijk veel onderzoek gedaan in de strijd tegen kinderkanker. Ze hebben daar al waanzinnige resultaten mee geboekt. Stichting KiKa is een onmisbare partner in het onderzoek naar kinderkanker. Zij hebben inmiddels al 173 onderzoeken kunnen financieren.

Hier wil ik ook een bijdrage aan leveren. Daarom ren ik vanuit RunForKika de Jungfrau Marathon. Mijn streven is om minimaal 4.500 euro op te halen"

 

Wil jij een steentje bijdragen? Donaties worden ontzettend gewaardeerd. Doneren kan door te klikken op de onderstaande link:

www.runforkikamarathon.nl/jannick-plantinga

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!